Rotterdam Discovery

Beleef de interactieve reis – videomapping iconen Rotterdam

De bezoekers zien na het welkomstwoord van de Rotterdamse burgemeester de skyline (iconen) van Rotterdam. Deze stalen constructie is aan de muur bevestigd. Na het kiezen van een taal (NL/EN) start de film. Vol met humor, een oer-Rotterdamse voice-over en een overweldigende mix van animaties, videomapping, historisch en hedendaags beeldmateriaal. De film laat zien waarom Rotterdam Rotterdam is en wat een Rotterdammer maakt. Vanuit het heden blikken we terug op de geschiedenis en eindigen we in de toekomst.

Ook aan groepsrondleidingen is gedacht. De rondleider kan de presentatie direct stoppen via een sleutelschakelaar en de presentatie is vervolgens met drukknoppen op de wand te bedienen.

Klik voor videomapping filmpje HIER.

Klik voor een ander onderdeel van deze interactieve Discovery-reis HIER.

Klik voor algemeen filmpje HIER.

Onze werkzaamheden voor Rotterdam Discovery:
Advies, levering en installatie van alle audiovisuele en multimedia apparatuur: videoprojectoren, videoplayers, computers, touchscreens, webcam en randapparatuur.

Opdrachtgever:
Rotterdam Partners i.s.m. Perspekt Studio’s (projectmanagement, ontwerp en bouw experience), Hardcut (videoproductie skyline Rotterdam) en YiPP (software development)

Lokatie:
Rotterdam Tourist Information / Schielandshuis Coolsingel 114, Rotterdam