Museum Gouda

In dé museumzaal is, in samenwerking met New Media Concepts, een permanente video- en audio-installatie met DSP geïnstalleerd en geprogrammeerd. Deze wordt gebruikt voor presentaties (laptop HDMI/VGA) en videovoorstellingen. De configuratie is zo geïnstalleerd dat iedereen de presentaties eenvoudig kan gebruiken.

De zaal is erg hoog met harde vloer (plavuizen) en daarom is gekozen voor een dsp gestuurde installatie in een automix setup met 4 afzonderlijke zones, zodat de tweede set speakers van een delay konden worden voorzien om galm te verminderen. Daarnaast zijn in de DSP feedbackfighters geprogrammeerd met een uitgebreide parametrische EQ om ook de draadloze microfoons zonder problemen te kunnen gebruiken in deze ruimte.

Een 5000 Lumen full HD projector zorgt voor de projectie op een maatscherm (bijna 3 meter voorloop en 125 kg zwaar!) dat op een centimeter nauwkeurig tussen de aanwezige belichtingslijnen loopt. Om de bekabeling te minimaliseren is gekozen voor een HDbaseT overdracht van de HDMI en VGA signalen via een enkele cat5 kabel.

Onze werkzaamheden:
Advies audiovisuele configuratie en levering en installatie van de audiovisuele apparatuur.

Lokatie en opdrachtgever:
Museum Gouda, Gouda