Tentoonstelling indrukwekkende Bijbelcollectie

De Gereformeerde Bijbelstichting ontvangt wekelijks groepen en schoolklassen in haar gebouw te Leerdam. Bezoekers krijgen een rondleiding door de unieke bibliotheek, waarin vele oude Bijbels en boeken zijn opgenomen. Ook kunnen bezoekers een kijkje nemen in het magazijn, bij de verzendafdeling en in de tentoonstellingsruimte.

In deze ruimte heeft de stichting haar indrukwekkende collectie (Bijbels van 1477 tot vandaag) ondergebracht. De tentoonstelling geeft uitleg over de Statenbijbel en zijn voorgangers. Zo is o.a. op een groot scherm de opengeslagen eerste druk van de Statenbijbel uit 1637 te zien. In de tentoonstelling is tevens veel aandacht voor de geschiedenis van de Bijbelstichting.

Onze werkzaamheden:
Advies, levering en installatie van de benodigde audiovisuele en multimedia apparatuur. Alle apparatuur is speciaal geschikt voor publiekspresentaties.

Opdrachtgever:
Museum Mind (tentoonstellingsontwerp) i.s.m. Archetypisch, Carillon audiovisuele communicatie (film), Houtwerk (bouw) en Edzone Printing (grafisch werk)

Lokatie:
Gereformeerde Bijbelstichting, Leerdam