Nieuwe interactieve landschapstentoonstelling in Natuurcentrum Ameland

In het Natuurcentrum Ameland is de landschapszaal geheel vernieuwd. In de tentoonstelling maken de bezoekers op een interactieve manier kennis met de verschillende landschappen op Ameland. Voor diverse exhibits hebben wij de custommade elektronica verzorgd.

Custom made elektronica komt tot stand nadat de opdrachtgever/vormgever zijn wensen heeft uitgelegd. Deze elektronische besturingstechnieken worden vaak gecombineerd met audiovisuele en multimedia presentaties.

Exhibit wadvogels
Bij de exhibit wadvogels maakt de bezoeker kennis met vier vogels van het wad. Onder elke foto, waarop de vogels op ware grootte staan afgebeeld, zijn drie draaidriehoeken geplaatst met keuzevragen. Als de bezoeker de drie draaidriehoeken op de juiste stand heeft gedraaid, licht de foto van de vogel op.

Klik voor een andere exhibit in deze interactieve landschapstentoonstelling hier.

Onze werkzaamheden voor de landschapzaal:
Advies, levering en installatie van de audiovisuele apparatuur, showcontrol en custommade elektronica. Alles turnkey opgeleverd. Alle door Moetwil en van Dijk geleverde apparatuur en custommade elektronica is geschikt voor publiekspresentaties.

Opdrachtgever:
Bos en Bos Vormgeving Tentoonstellingen

Lokatie:
Natuurcentrum Ameland, Nes